Перални Bosch

Компанията Bosch е основен глобален играч, особено в Европа, като пералните и уредите на Бош вече се предлагат в над 100 държави, включително САЩ, и могат да бъдат намерени в повечето големи търговци на дребно за оборудване за дома. Немското инженерство се намира в цялата тази марка и е позволило на пералните машини на Bosch постоянно да се класират в най-добрите рейтинги на перални с водещи потребителски списания. Пералните машини на Bosch варират в цените от около 700 до 1600 лв и се фокусират върху производството на перални машини с предно зареждане. Машините на Bosch обикновено са по-скъпи предвид техните характеристики в сравнение с други марки перални.

Очаквайте да намерите качествена конструкция, висока енергийна и водна ефективност, както и много функции на марката Bosch. Всъщност Bosch наскоро беше призната за най-икономичната марка перални машини в САЩ. Bosch беше обявен за 2009 ENERGY STAR партньор на годината за уреди от Министерството на енергетиката на САЩ (DOE) и Агенцията за опазване на околната среда на САЩ (EPA). Bosch бавно възприема технологията Steam и все още се опитва да спечели известност на марката. Това каза, че пералните машини на Bosch все още си заслужават вниманието.

Рейтинг на марката пералня Bosch:

  • Обща оценка на удовлетвореността: 4/5
  • Оценка на оперативната производителност: 4/5
  • Оценка на стила и усещането: 4/5
  • Оценка на оперативните характеристики: 3/5
  • Оценка на лекотата на използване: 3/5
  • Оценка на гаранцията: 4/5
  • Оценка на цената: 2/5
  • Обща оценка: 3,5/5 (средно)

Преглед на силните страни на перални Bosch

Пералните машини Bosch съществуват от дълго време, въпреки че не са толкова добре познати в САЩ Докато общата ефективност е претенцията на Bosch за слава, други характеристики и качествени характеристики се приписват на силните страни на тази марка.

1) Висока ефективност: Вероятно най-силното качество на пералните машини на Bosch. Когато става дума за тази област, бъдете готови за някои от многото нашумяли думи на Bosch, включително: технологията Bosch EcoSmart, която включва свързани сензори за регулиране на нивата на водата и циклите на пране в зависимост от натоварването. Повечето перални на Bosch надвишават федералните енергийни стандарти с до 103%. Повечето машини също надвишават указанията на Energy Star. Всичко това се свежда до това да ви спестят пари по време на годишна употреба и ако ви харесва, да бъдете „зелени“.

2) Почиства добре: Машините на Bosch имат едни от най-високите температури на дезинфекция, наречени Bosch XxtraSanitary, които загряват водата до 170 градуса. Високите скорости на центрофугиране помагат за допълнително влага от дрехите, преди да се насочите към сушилнята. Като се има предвид, че сушилнята обикновено е по-големият консуматор на енергия, това е още една функция за спестяване на пари.

3) Изобилие от цикли: Bosch почти има тенденция да прекалява в тази област, но като цяло е по-добре от твърде малко опции. Някои акценти в цикъла на пералня на Bosch включват: Алергично изплакване, което по същество е много цялостно изплакване за отстраняване на остатъците от дразнещ кожата перилен препарат. Специфичен цикъл на утешителите при избрани модели помага при обработката на обемисти утешители и помага да се регулират нивата на водата съответно. Цикълът BabyCare е чудесен за семейства с малки, които са склонни да замърсяват дрехите с номера 1 и 2, както и разлята храна. Някои модели перални машини на Bosch могат да се похвалят с изключително бързи времена на цикъла, едва 45 минути, което е много бързо!

4) Страхотна гаранция: Пералните машини на Bosch се считат за едни от най-добрите гаранции в индустрията, тя е доста над средната. Гаранцията на Bosch е подкрепена от Good Housekeeping Seal – двугодишна ограничена гаранция. Bosch не биха предложили това, освен ако техните машини не се похвалиха с качествена конструкция.

5) Елегантен дизайн: Ако търсите добре изглеждаща пералня, която да отговаря на вашия минималистичен, съвременен стил, пералните машини на Bosch имат това, което търсите. Европейският стил е колкото функционален, толкова и добре изглеждащ. Това е основна точка за продажба на уредите на Bosch. Доброто инженерство не само допринася за добър външен вид и качество; също така помага на Bosch да произвежда едни от най-тихите машини, като машините работят при почти безшумни 52 dBA.

Недостатъци на пералните Bosch

1) Цена: Не че пералните на Bosch като цяло са по-скъпи, а че те обикновено предлагат по-малко функции от техните конкуренти на дадена цена. Въпреки това трябва да вземете под внимание и качествената конструкция на пералните машини Bosch, гаранцията, когато вземате решение. Повечето други марки предлагат модели с най-голямо зареждане, които се предлагат на по-ниски ценови точки.

2) Без пара: Парата е най-новата мода в пералните машини и Bosch го възприема малко бавно. Почистването с пара е ефективно и убива алергени като пърхот от домашни любимци и акари. Много други марки не само възприеха тази технология, но също така започват да я предлагат в своите продуктови линии.

3) Модерен стил: Не всеки ще приеме гладкия европейски стил на Bosch и може да избере марки с по-широк, по-традиционен вид и усещане.

Заключение:

Считайте пералните машини на Bosch за добър избор, ако качеството и ефективността са вашите основни приоритети. Не можете да победите енергийната и водната ефективност на Bosch, което ще означава спестявания през целия живот на вашата машина. Качеството може да се намери в тези машини, а силната гаранция на Bosch показва, че компанията наистина стои зад своите перални машини.

Peralni.bg
Logo