LG или Electrolux – коя пералня да изберете между двете марки

LG или Electrolux – коя пералня да изберете между двете марки

Пералнята е един от най-важните уреди, които можете да притежавате, защото наличието на чисти дрехи и домашен текстил е от съществено значение за ежедневието. Когато купувате пералня, има много добри марки, които можете да закупите – но две от най-добрите са LG и Electrolux . LG произвежда перални машини едва от 2000 г., но Electrolux го прави от средата на 1900 г. и двете компании продължават да правят иновации с най-новите си модели. Това означава по-бързи цикли, по-добро изпиране и по-добра енергийна ефективност. Ето някои от най-добрите характеристики на пералните на двете компании.

Надеждни и издръжливи: LG

Пералня LG

Базираната в Южна Корея LG е основана през 1947 г., но не започва да произвежда големи уреди като перални до 2003 г. Въпреки че е сравнително нова в играта, LG си изгради силна репутация за производство на перални, които са надеждни и издръжливи. Пералните машини на LG се нареждат на първо място в оценките на американския индекс за удовлетвореност на клиентите както за качеството на продукта, така и за качеството на услугата, което говори много за надеждността на продукта на пазар с такава силна конкуренция и много конкуренти. LG винаги добавя иновативни функции към своите перални, което помага на марката да спечели репутацията си като толкова надеждна.

Повечето шайби с предно зареждане имат само едно движение – преобръщане. Но LG разработи технология 6Motion™, която позволява на барабана да адаптира всяко зареждане, като използва комбинация от до шест уникални движения – търкаляне, стъпване, люлеене, търкане, филтриране и преобръщане. Това ви дава възможност за много нежно движение за деликатни тъкани до мощно почистване за тъкани, които са наистина замърсени. А с барабана NeveRust™ на LG от неръждаема стомана можете да сте сигурни, че барабанът ви винаги ще изглежда и ще работи толкова добре, колкото и първия път, когато сте използвали пералнята. Не е нужно да се притеснявате, че вашата пералня LG е шумна, благодарение на антивибрационната система LG TrueBalance™, която минимизира шума и вибрациите на устройството, за да ви осигури плавни и тихи цикли. Минимизира вибрациите и минимизира износването на компонентите на пералнята, като гарантира, че уредът дълголетие. Ако харесвате свързаните уреди, можете да получите помощ от разстояние с функцията Smart Diagnosis™, достъпна чрез приложението Smart ThinQ на LG за вашите мобилни устройства.

Кажете сбогом на петната: Electrolux

перални електролукс

Основана през 1919 г., базираната в Швеция Electrolux произвежда първата си пералня през 1951 г. и през десетилетията оттогава си е спечелила репутация на способност за борба с петна. Тъй като пералните машини на Electrolux са толкова добри в премахването на петна от дрехите ви, те са идеални за работни дрехи с бели якички и семейства с разхвърляни деца, които изискват машина, която може да премахне дори най-трудните петна. Ако се чудите защо моделите на Electrolux са толкова добри в премахването на петна, това се дължи на иновативната технология за борба с петна, която компанията предлага.

Устройствата, оборудвани със системата за измиване LuxCare®, ви осигуряват цялостно почистване с подобрени действия на измиване, контрол на температурата и интелигентно разпознаване на натоварването. Можете да комбинирате това с опцията StainSoak™ на компанията, която персонализира програмата за пране към конкретното петно, което сте избрали, за да сте сигурни, че вашите артикули се почистват правилно и според специфичните им нужди. Функцията StainTreat осигурява бързо първоначално пране на определени цикли на пране, за да се използва почистващ препарат или перилен препарат за третиране на петна в камерата за предварително пране, преди да започне избраният цикъл на пране. И ако искате вашите бели дрехи да изглеждат чисто нови, можете да изберете цикъла Optic Whites™, който предотвратява повторното отлагане на мръсотия и други остатъци и помага да запазите белите си дрехи по-бели от нормалния цикъл с белина.

LG и Electrolux не са единствените добри марки перални машини

Ако искате да запазите възможностите си отворени, ние сме прегледали почти всички най-добри марки перални, които са абсолютно сравними с LG и Electrolux за надеждност и възможност за премахване на петна от вашите тъкани. Whirlpool, Bosch и Samsung са само някои от другите марки, които сме оценили, които може да са подходящи за вас. Чувствайте се свободни да ни пишете с въпроси, а нашите експерти могат да ви помогнат да изберете пералната машина, която най-добре отговаря на вашите нужди.

Полезно за пералните

Колко време издържа една пералня?

Обикновено можете да изкарате около 10-15 години от една пералня, особено ако изберете добър модел от надеждна марка и извършвате рутинна поддръжка на устройството.

Как да разберете дали пералнята ви се поврежда?

Някои признаци, които може да са индикатор, че пералнята ви се разваля, включват, ако издава повече шум от обикновено, барабанът не се върти в края на цикъла или водата не се оттича правилно.

Peralni.bg
Logo